Sjovarkommuna

Vit eru í steypafinaluni

Stíf neistin 12.02.2017
nú verður spennandi
Fyri fyrstu ferð síðani 2013 eru menninir í bestu deildini hjá St.Í.F aftur í steypafinaluni.

Vit lata Zilber greiða frá dystinum í gjárkvøldið:

Så blev det tid til den sidste kamp i semifinalen, og heldigvis skulle den spilles i egen hule.

Efter en kamp som både spillerne og træneren hurtigt gerne ville glemme, skulle vi nu vise, om vi havde lært af alle de fejl, vi lavede i onsdags på Neistins hjemmebane. En kamp, der blev tabt med 4 mål og et hav af chancer, der blev misbrugt på deres fantastiske keeper.

Vi fik snakket enkelte ting på plads under taktikmødet og set lidt video af vores fejl, og nu var det op til drengene at vise, hvad de var lavet af.

Kampen startede i et meget hektisk tempo, og lad det være sagt med det samme, at der blev tempoet resten af kampen. Publikum blev vidne til en fight af dimensioner, masser af udvisniger, selvom jeg personligt ikke synes, at det var en særlig hårdt spillende kamp, men 14 udvisninger, 1 rødt(blåt) kort, masser af kontraløb og mange utrolig flotte mål samt redninger.

Vi var stort set i front hele kampen, og pausestillingen på 15-10 var også fuldt fortjent. Pausen blev brugt på at snakke taktik til anden halvleg, og så var vi klar. Anden halvleg startede igen i højt tempo og efter blot 8 minutter var vi foran med 7. Kampen fortsatte i højt tempo, men forsvaret stod helt perfekt i hele kampen, hvilket gjorde det svært for udeholdet at score på deres chancer. Kampen ender helt fortjent med en sejr til os på 31-25, og vi er klar til finalen.

Kampens spiller må faktisk være hele holdet, fra fløj til fløj blev der dækket hårdt og godt op, og de 4 drenge i midten, Kjartan, Borgar, Sveinur samt Marius, kæmpede som vilde krigere og gjorde det svært for Neistin. Carsten som spillede en kæmpe kamp idag, var en super sidste skanse og med rigtig mange flotte redninger havde han også en kæmpe stor indflydelse på sejren.

I angrebet kan man ikke komme udenom Sveinur som med sine 11 mål havde en stor indflydelse på resultatet, men mange andre bød også godt ind idag, så Neistin ikke bare kunne fjerne en person. Skønt var det at se de mange flotte mål fra Allan og rigtig dejligt at se Pætur Johansen komme igang igen.

MEN MEN MEN jeg har sagt det før, og jeg siger det glædeligt igen. Vores publikum og idag i en total fyldt hal, I ER FOR SEJE! I kommer og støtter og hjælper drengene hver gang, om det er i Vestmanna eller i Tórshavn eller egen hule, ja så kommer I og hjælper os frem.

I dag kunne vi så give jer en flot og spændende kamp, samt det som byen har ventet længe på, nemlig en finaleplads på lørdag.

Vi håber i ALLE kommer og støtter os og hjælper til, så vi kan få guldet hjem til byen igen.

Mvh.

Tomasz Zilberberg (ZILBER)


Finalurnar verða spældar leygardagin 18. februar í Høllini á Hálsi í Havn.
Finalan hjá kvinnunum verður kl. 13.30, tá ið Neistin og Kyndil møtast, og kl. 16 byrjar finaludysturin hjá monnum millum H71 og StÍF.
Nú mugu vit halda saman og stuðla okkara liðið. Komið til dyst og rópið á St.Í.F.!

 

Fylg byggingini av vøggustovum

IMG 4193

Fylg útstykkingini

Útstykkingin

Alment kort Sjóvar kommuna

kort

Ruskpláss og endurnýtsla

ruskplass

Musikkskúlin

musikkskúli

Økispsykiatri

økispsykiatri

Vitjunartænastan

besoegsvenner lille

Økistænastan

00 Roðin búmerki

Barnatannrøktin

tannlakni

Kampingplássið á Selatrað

kamping_025

Lítlifløttur

litliflottur5

Missiónshúsið

missiónshusið

Sjóvar kommuna

 • Skúlavegur 10
 • FO-490 Strendur
 • Tel. 47 27 27
 • Fax. 47 27 28

Kontonummur:

 • BetriBanki:
 • 9181-292.542.9
 • BankNordik:
 •  6460-200.058.1
 • Barnaansing:
 • 9181-132.160.0
 • Kvøldskúlin:
 • 6460-160.546.3
 • Teldlar:
 • 9181-383.448.6

Avgreiðslutíðir:

 • Mán-frí: 08.30-12.00